Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:

Pan Bagnat brød med stekt kyllingfilet og mango/chilisaus 

EPD Nr.


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

2145464   Pan Bagnat fin, 110 g   Marexim   1 stk
1912054   Kyllingfilet naturell, 100 - 110 g   Vestfold Fugl   1 stk
2064459   Sandwichmajones mango/chili   Mills   20 g
Bladsalat 10 g
Rødløk
Rød paprika

Ca pris: kr. 23 eks. mva

 

Fremgangsmåte

1. Pan Bagnat tines i romtemperatur i 30 minutter, må ikke tildekkes pga. mulig kondens
2. Stek kyllingfilet i panne eller flatgrill til ferdig stekt
3. Del Pan Bagnat i to deler
4. Smør innsiden av brødet, både bunn og lokk med sandwichmajones mango/chili
5. Legg bladsalat i bunnen av brødet
6. Legg på kyllingfilet
7. Dryss finhakket rødløk og paprika over kyllingfileten

For de som ønsker en grovere brødvariant benytt Epd 1005032 Pan Bagnat Grov