Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:

Svinesteik med dampede gulrøtter, surkål, kokte poteter og brun saus 

EPD nr
Produktnavn
Leverandør
Mengde
442699 Svinesteik, hel, stekt, u/svor, m/sjy Taga Enge  160 g
Kokte poteter 180 g
Gulrøtter 100 g
Surkål 80 g
    Brun saus       0,5 dl
Hakket persille 5 g
Tyttebærsyltetøy 25 g

Ca pris: kr. 24 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Svinesteika er ferdig kokt i kokepose. Åpne posen, fjern nettet og skjær kjøttet i
    pene skiver
2. Krafta fra posen kan med fordel benyttes til saus
3. Varm opp kjøttet til minimum 60 grader
4. Anrettes på tallerken med kokte poteter med persille, dampede gulrøtter, surkål,
    brun saus og tyttebær