Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:

Oksestek med sjysaus, kokte poteter og grønnsaker

EPD nr
Produktnavn
Leverandør
Mengde
442665 Oksestek, hel, stekt, m/sjy Taga Enge 160 g
Kokte poteter 180 g
Gulrøtter 60 g
Brokkoli 40 g
Sjysaus 0,5 dl
Hakket persille 5 g
Tyttebærsyltetøy 25 g

Ca pris: kr. 31 eks. mva

Fremgangsmåte

1. Oksesteken er ferdig kokt i kokepose. Åpne posen, fjern nettet og skjær kjøttet i
    pene skiver
2. Krafta fra posen kan med fordel benyttes til saus
3. Varm opp kjøttet til minimum 60 grader
4. Anrettes på tallerken med kokte poteter med persille, dampede gulrøtter, brokkoli, 
    sjysaus » Se oppskrift og tyttebær