Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:

Kalvestek med fløtesaus, poteter og grønnsaker

EPD nr
Produktnavn
Leverandør
Mengde
388462 Kalvestek, hel, stekt, m/sjy Taga Enge 160 g
Kokte poteter 180 g
Gulrøtter 40 g 
Blomkål 30 g
    Asparges       30 g
Fløtesaus 0,5 dl
Hakket persille 5 g
Tyttebærsyltetøy 25 g

Ca pris: kr. 34 eks. mva

Fremgangsmåte

1. Kalvesteken er ferdig kokt i kokepose. Åpne posen, fjern nettet og skjær kjøttet i pene skiver
2. Krafta fra posen kan med fordel benyttes til saus
3. Varm opp kjøttet til minimum 60 grader
4. Anrettes på tallerken med kokte poteter med persille, dampede gulrøtter og blomkål, 
    fløtesaus » Se oppskrift og tyttebær