EPD nr
|
|
Produktnavn
|
|
Leverandør
|
|
Mengde
|
388462 |
|
Kalvestek, hel, stekt, m/sjy |
|
Taga Enge |
|
160 g |
|
|
Kokte poteter |
|
|
|
180 g |
|
|
Gulrøtter |
|
|
|
40 g |
|
|
Blomkål |
|
|
|
30 g |
|
|
Asparges |
|
|
|
30 g |
|
|
Fløtesaus |
|
|
|
0,5 dl |
|
|
Hakket persille |
|
|
|
5 g |
|
|
Tyttebærsyltetøy |
|
|
|
25 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca pris: kr. 34 eks. mva |
Fremgangsmåte
1. Kalvesteken er ferdig kokt i kokepose. Åpne posen, fjern nettet og skjær kjøttet i pene skiver
2. Krafta fra posen kan med fordel benyttes til saus
3. Varm opp kjøttet til minimum 60 grader
4. Anrettes på tallerken med kokte poteter med persille, dampede gulrøtter og blomkål,
fløtesaus » Se oppskrift og tyttebær