Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:

Kalkunstek med fløtesaus, kokte poteter og grønnsaker

EPD nr
Produktnavn
Leverandør
Mengde
2421055 Kalkunstek uten skinn og ben, hel, stekt, m/sjy Vestfold Fugl 160 g
Kokte poteter  180 g
Gulrøtter 40 g
Blomkål 30 g
    Asparges       30 g
Fløtesaus 0,5 dl
Hakket persille 5 g
Tyttebærsyltetøy 25 g

Ca pris: kr. 38 eks. mva

Fremgangsmåte

1. Kalkunsteken er ferdig kokt i kokepose. Åpne posen, fjern nettet og skjær kjøttet i pene skiver
2. Krafta fra posen kan med fordel benyttes til saus
3. Varm opp kjøttet til minimum 60 grader
4. Anrettes på tallerken med kokte poteter med persille, dampede gulrøtter, blomkål, 
    fløtesaus » Se oppskrift og tyttebær