Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:

Kalkunstek med fløtegratinerte poteter og grønnsaker

EPD nr
Produktnavn
Leverandør
Mengde
2421055 Kalkunstek uten skinn og bein, hel, stekt, med sjy Vestfold Fugl 160 g
Fløtegratinerte poteter 200 g
Gulrøtter 40 g
Brokkoli 30 g
Sjysaus 0,5 dl
Hakket persille 5 g
Tyttebærsyltetøy 25 g

Ca pris: kr. 40 eks. mva

Fremgangsmåte

1. Kalkunsteken er ferdig kokt i kokepose. Åpne posen, fjern nettet og skjær kjøttet i pene skiver
2. Krafta fra posen kan med fordel benyttes til saus
3. Varm opp kjøttet til minimum 60 grader
4. Anrettes på tallerken med fløtegratinerte poteter » Se oppskrift med persille, dampede gulrøtter, blomkål, sjysaus » Se oppskrift og tyttebær