EPD Nr.
|
|
Produktnavn
|
|
Leverandør
|
|
Mengde
|
1312602 |
|
Klippfisk, ferdig utvannet uten skinn/bein |
|
Remø |
|
150 g |
|
|
Poteter i skiver |
|
|
|
150 g |
|
|
Fløte |
|
|
|
0,4 dl |
|
|
Olivenolje |
|
|
|
40 g |
|
|
Løk i skiver |
|
|
|
30 g |
|
|
Hvitløk |
|
|
|
1 fedd |
|
|
Kvernet pepper |
|
|
|
2 g |
|
|
Sitronbåt |
|
|
|
1 stk |
|
|
Hakket persilleblad |
|
|
|
2 g |
|
|
Laurbærblad |
|
|
|
1 stk. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca pris: kr. 21 eks. mva |
Fremgangsmåte
1. Klippfisk og poteter kokes i vann hver for seg. Fisk i 30 min. og poteter i 10 - 15 min.
2. Løk, hvitløk og laurbærblad kokes i olivenolje over svak varme i 15 minutter
3. Hell fisk og poteter i olivenolje/løkblandingen
4. Tilsett fløte og pepper
5. Hell blandingen i ildfast form
6. Stekes i ovn på 180 grader i ca. 20 min
Serveres gjerne med nystekt brød, bacon og/eller kålrotstappe.