Sett som startside 

Våre leverandører:


 
   


Boboli focaccia paprika med strimlet kyllingfilet

EPD nr


 

 

Produktnavn


 

 

Leverandør


 

 

Mengde


 

 

928929 Boboli focaccia paprika Marexim 1/3 stk. ca 117 g
2497915 Kyllingfilet strimlet marinert Vestfold Fugl 80 g
572842 Maiskorn, Green Giant A. Nordquist 15 g
Bladsalat f. eks. rapid salat, vestfold salat, lollo rosso eller ekebladsalat 10 g
Rødløk 5 g
Paprika 5 g
Hvitløksdressing 30 g

Anbefalt take away emballasje;
179952 Baguettepose m/vindu 33 cm Andersens 1 stk.
Ikke medregnet i priskalkyle

Din råvarekostnad: Ca pris: kr. 20 eks. mva

 

Fremgangsmåte

1. Boboli brødet tines og stekes på 200 grader i ca. 5-8 minutter
2. Strimlet kyllingfilet stekes i panne eller på flatgrill
3. Skjær snitt i brødet, ca. 3/4 slik at litt av lokk og bunn henger sammen
4. Legg salat i bunnen av brødet
5. Legg kylling, løk, paprika og dressing over salaten
6. Anrett på tallerken evt. i baguettepose for take away