Sett som startside 

Våre leverandører:


 
   


Bakt kyllinglår urte og hvitløk med salat

EPD nr


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

1434430 Bakt kyllinglår urte og hvitløk Vestfold Fugl 100 g
Bladsalat f.eks.: Lollo rosso, Vestfoldsalat, Ekebladsalat, rapidsalat 30 g
Tomat                             30 g
Agurk 30 g
Paprika 30 g
Vinaigrette eller annen type oljedressing 0,2 dl
Andre grønnsaker kan benyttes om ønskelig

Din råvarekostnad: Ca pris: kr. 19 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Bakt kyllinglår stekes i varmluftovn på ca. 200 grader i ca. 12 minutter
2. Anrett salaten på tallerken
3. Skjær det bakte kyllinglåret i pene skiver, anrettes på salaten
4. Pynt med tomat, agurk og paprika
5. Toppes med vinaigrette dressing » Se oppskrift
6. Server