Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:

Hjemmelaget hønsefrikassé med kokte poteter


 

EPD Nr.


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

1410133 Frikassèkjøtt fjørfe Vestfold Fugl 180 g
Gulrøtter i biter 50 g
Kålrot i terninger 50 g
Sellerirot i terninger 20 g
Kokte poteter 200 g
Smør el. margarin
Hvetemel
Høns/kyllingkraft
Fløte
Hakket persille

Ca pris: kr. 17 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Kjøttet kokes mørt i vann, ca. 1,5 time
2. Rens og kutt grønnsaker i store biter. La de koke med siste 10 minuttene
3. Ta opp kjøttet og grønnsakene fra kraften.
4. Lag saus av smeltet smør/margarin, mel og kraft
5. Tilsett fløte
6. Smak til med salt og pepper
7. Rør inn kjøttet og grønnsakene
8. Tilsett gjerne kuttet frisk persille i sausen
9. Legg kjøttet og grønnsakene over i sausen
10. Serveres på fat eller tallerken med kokte poteter og persilledryss