Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:

Thai kyllingsuppe


EPD Nr.


Produktnavn


Leverandør


Mengde


1278324 Kylling lårkjøtt Vestfold Fugl 80 g
Kylling buljong 2 dl
Hvitløk 1/2 fedd
Gulrøtter 20 g
Koriander 5 g
Vårløk 10 g
Sitrongress
Ingefær, revet

Ca pris: kr. 14 eks. mva

 

Fremgangsmåte

1. Kutt gulrøtter skiver, freses i olje i kjele, tilsett så kuttet vårløk i skiver
2. Hell over kyllingbuljong
3. Tilsett litt hakket hvitløk, sitrongress (kan sløyfes) og revet ingefær
4. Tilsett strimlet kyllingkjøtt, varmes til kokepunktet i ca. 5 minutter til kjøttet er gjennomvarmt
5. Tilsett hakket koriander rett før servering