Sett som startside 

Våre leverandører:


 
   


Stekt kyllinglår med tomatconcassè,
parmesan og sjysaus


EPD Nr.


Produktnavn


Leverandør


Mengde


1642651 Kyllinglår rå Vestfold Fugl 1 stk. / ca. 220 g
eller
1372952 Kyllinglår grillet Vestfold Fugl 1 stk. / ca. 220 g
Løk, kuttet 20 g
Parmesan 20 g
Sjysaus 0,5 dl
Hakkede flådde tomater 100 g
Olivenolje, extra virgin 0,1 dl
Havsalt i flak 5 g
Sukker

Ca pris: kr. 14 eks. mva

 

Fremgangsmåte

1. Hvis det benyttes ferdig grillede kyllinglår, varm de i varmluftsovn på 180
    grader i ca. 8 - 10 minutter eller til gjennomvarm
2. Hvis det benyttes rå kyllinglår, krydre med salt og pepper og stek i ovn på 160  
    grader i ca. 15 - 18 minutter
3. Flådde, hakkede tomater tilsettes salt, pepper og olivenolje og evt. litt hakket
    løk eller hvitløk. Juster smaken med sukker, varmes i panne
4. Legg sjysaus » Se oppskrift som speil på tallerken
5. Legg tomatconcasse på sjysausen
6. Legg kyllinglår på tomatconcasse
7. Legg på noen flak med parmesanost
8. Strø over hakket persille og noen flak med havsalt
9. Server gjerne godt brød til

Hvis det benyttes ferdig grillede kyllinglår økes prisen med ca. kr. 5,-