EPD Nr.
|
|
Produktnavn
|
|
Leverandør
|
|
Mengde
|
1278324 |
|
Kylling lårkjøtt, kuttet |
|
Vestfold Fugl |
|
150 g |
|
|
eller |
|
|
|
|
1491430 |
|
Kylling lårkjøtt, strimlet |
|
Vestfold Fugl |
|
150 g |
1456714 |
|
Uncle Ben`s langkornet ris |
|
Marexim |
|
150 g ferdig kokt |
|
|
Løk i skiver |
|
|
|
30 g |
|
|
Paprika, grønn |
|
|
|
20 g |
|
|
Paprika, rød |
|
|
|
30 g |
|
|
Bambusskudd, strimlet |
|
|
|
20 g |
|
|
Soyasaus |
|
|
|
0,1 dl |
|
|
Olivenolje til steking |
|
|
|
0,1 dl |
|
|
Salt & pepper |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca pris: kr. 19 eks. mva |
Fremgangsmåte
1. Kutt grønnsakene i strimler
2. Stek kyllingkjøttet i wokpanne eller stekepanne med litt olje
3. Ta opp kyllingkjøttet fra panna
4. Tilsett grønnsakene i panna, stekes til de er sprø
5. Tilsett kjøttet
6. Vend inn soyasaus
7. Smak til med salt og pepper
8. Anrett på tallerken med ris al dente
Kyllingkjøtt kan med fordel erstattes med Epd 1282565 Kalkun wok kjøtt