EPD Nr.
|
|
Produktnavn
|
|
Leverandør
|
|
Mengde
|
1750819 |
|
Kalkunkorv |
|
Vestfold Fugl |
|
180 g |
|
|
Potetpuré |
|
|
|
250 g |
|
|
Smør eller margarin |
|
|
|
10 g |
|
|
Gressløk eller persille, hakket |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca pris: kr. 17 eks. mva |
Fremgangsmåte
1. Kalkun korv skjæres i skiver
2. Stekes i panne med litt smør
3. Lag potetpuré » Se oppskrift med f. eks. hakket gressløk eller persille
4. Legg alle ingredienser på tallerken
5. Server smeltet smør eller margarin til
6. Pynt gjerne med hakket gressløk eller persille