Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:
Kyllingsalat med strimlet marinert kyllingfilet

EPD Nr.


Produktnavn


Leverandør


Mengde


1760255 Kyllingfilet strimlet marinert Vestfold Fugl 120 g
Ekebladsalat 20 g
Lollo rosso 20 g
Rødløk 10 g
Ost i terninger, gjerne Jarlsberg 30 g
Tomat i skiver 30 g
Olivenolje
Havsalt i flak

Ca pris: kr. 20 eks. mva

 

Fremgangsmåte

1. Stek strimlet marinert kyllingfilet i panne eller på flatgrill med litt olje
2. Riv bladsalat i store biter, kutt ost i terninger, skjær tomat i skiver, rødløk i skiver
3. Anrett alle ingredienser på tallerken
4. Hell over noen dråper god olivenolje
5. Strø på noen flak med havsalt

Servèr gjerne med godt brød til, f. eks. Epd. 1693316 Boboli focaccia med rosmarin & havsalt, 1/6 av brødet. Prisen økes da med ca. kr. 4,-