Sett som startside 

Våre leverandører:


 
   


Boboli med roastbiff, reker og røkt laks

EPD Nr.


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

220525 Boboli 15 cm Marexim 1 stk. / 120 g
Lollo rosso 10 g
1369610 Roastbiff skåret Taga 2 skive / 20 g
1883875 Reker Remø 30 g
1878883 Røkt laks Remø 2 skiver / 30 g
Majones 10 g
Remulade 10 g
Frisk grønn urt til pynt

Din råvarekostnad: Ca pris: kr. 24 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Bobolibrødet stekes i varmluftsovn på 160 grader i ca. 6 - 8 minutter
2. Legg på på bladsalat, pålegg og øvrige ingredienser på brødet
3. Pynt med frisk grønn urt, f. eks. gressløk, rosmarinkvast el.