Sett som startside 

Våre leverandører:


 
   


Tacowraps med kjøttdeig, rispilaff og salat


EPD Nr.


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

2243640 Taco kjøtt, stekt 4 x 1,6 kg Roar Stang 60 g
572842 Mais, green Giant A. Nordquist 20 g
1456714 Uncle Ben`s langkornet ris, kokt Marexim 60 g
Lefse 1 stk.
Lys buljong 1 dl
Rød paprika, kuttet 10 g
Tomat, kuttet 10 g
Løk, kuttet, til pilaff 20 g
Rødløk, kuttet

Ca pris: kr. 21 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Tilbered pilaffris
2. Fyll lefse med stekt tacokjøtt, mais, hakket paprika, og finkuttet løk
3. Legg pilaffris på tallerken
4. Skjær lefsen i 2 deler med et skrått snitt på midten
5. Anrett rispilaff på tallerken
6. Legg lefse på risen med snittflaten synlig
7. Legg på hakkede tomater, hakket rødløk og persille

Rispilaff lager du slik; Finhakk 1/3 løk. Fres løken i litt olje i en gryte. Tilsett 1 dl buljong, kok opp. Tilsett deretter 0,5 dl ris. La dette småkoke under lokk til risen er ferdig (ca. 20 min.)