EPD Nr.
|
|
Produktnavn
|
|
Leverandør
|
|
Mengde
|
2323434 |
|
Biffkarbonader |
|
Roar Stang |
|
2 stk. / 200 g |
|
|
Kokte poteter |
|
|
|
200 g |
|
|
Grønnsaksblanding |
|
|
|
120 g |
|
|
Brun saus |
|
|
|
1 dl |
|
|
Stekt løk |
|
|
|
50 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca pris: kr. 26 eks. mva |
Fremgangsmåte
1. Karbonadene varmes i panne eller på flatgrill til gjennomvarm, ca. 6 - 8
minutter ved middels varme. Kan også varmes i varmluftsovn, beregn da 12 -
14 minutter ved 180 grader
2. Lag brun saus og kokte poteter
3. Stek løk i skiver
4. Varm grønnsaker
5. Anrett alle ingredienser på tallerken
6. Server gjerne tyttebærsyltetøy til