Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:

Elgkarbonader med rosenkål, kokte poteter, fløtesaus og tyttebær


EPD Nr.


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

2474393 Elgkarbonader Roar Stang 2 stk. a 95 g
Kokte poteter 200 g
Rosenkål 100 g
Fløte viltsaus 1 dl
Champignon eller kantareller 30 g
Persille, hakket

Ca pris: kr. 26 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Elgkarbonader varmes varmes i panne eller på flatgrill til gjennomvarm, ca. 5 -
    7 minutter ved middels varme. Kan også varmes i varmluftsovn, beregn da 10 -
    12 minutter ved 180 grader
2. Lag fløte viltsaus og kokte poteter
3. Varm rosenkål i lettsaltet kokende vann
4. Stek oppdelt sopp som f. eks. champignon eller kantareller i panne med litt
    smør, krydre med salt og pepper
5. Anrett alle ingredienser på tallerken
6. Dryss gjerne hakket persille over potetene

Hvis det benyttes 3 stk. elgkarbonader til retten økes varekost med ca. kr. 9,-