EPD Nr.
|
|
Produktnavn
|
|
Leverandør
|
|
Mengde
|
2323392 |
|
Kjøttkaker grove, pannestekte |
|
Roar Stang |
|
3 stk. / 165 g |
|
|
Kokte poteter |
|
|
|
200 g |
|
|
Grønnsaksblanding |
|
|
|
120 g |
|
|
Brun saus |
|
|
|
1 dl |
|
|
Tyttebærsyltetøy |
|
|
|
25 g |
|
|
Hakket persille |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca pris: kr. 19 eks. mva |
Fremgangsmåte
1. Kjøttkakene varmes fra frossen eller opptint tilstand i sausen til de er
gjennomvarm, eller varm kjøttkakene i varmluftsovn ved 180 grader i 12 - 18
minutter
2. Lag brun saus
3. Kok poteter og grønnsaker
4. Anrett kjøttkaker, poteter, grønnsaker, saus og tyttebærsyltetøy på tallerken
5. Dryss over potetene med hakket persille