Sett som startside 

Våre leverandører:


 
   


Bakt kyllinglår urte & hvitløk med tagliatelle og tomatsaus

EPD Nr.


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

1434430 Bakt kyllinglår urte & hvitløk Vestfold Fugl 1 stk. / 100 g
Tagliatelle 80 g
Tomatsaus 1 dl
Basilikumblader til pynt

Ca pris: kr. 18 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Bakt kyllinglår tines på kjøl
2. Stekes i ovn i ca. 12 - 15 minutter ved ca. 200 grader
3. Kok tagliatelle og tilbered tomatsaus
4. Legg tagliatelle på tallerken, toppes med tomatsaus
5. Skjær bakt kyllinglår i skiver, legg oppå sausen
6. Pynt gjerne med frisk basilikum

Hvis det er ønskelig å servere retten som hovedrett, øk mengden med bakt kyllinglår til 2 stk. / ca. 200 g samt øk mengden med tagliatelle til ca. 120 g. Varekost øker da til ca. kr. 31,-