Sett som startside 

Våre leverandører:


 
   


Ciabatta brød fin med kyllingfilet "Spicy", salat og skallpoteter

EPD nr


 

 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

233452 Ciabatta, fin Marexim 1 stk. / 120 g
1502509 Kyllingfilet sous vide Spicy Vestfold Fugl 60 g
Potetbåter m/skall 180 g
Mais, Green Giant A. Nordquist 20 g
Bladsalat f. eks. rapid salat, Vestfold salat, lollo rosso, isberg eller ekebladsalat 20 g
Tomat 30 g
Agurk 20 g
Paprika, rød 20 g
Rødløk i skiver 10 g
Hvitløksdressing 30 g

Ca pris: kr. 19 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Ciabatta tines i romtemperatur i ca. 15 minutter. Kan skjerpes i varmluftsovn
    på ca. 210 grader i 2-3 minutter
2. Skjær snitt i brødet
3. Kyllingfilet sous vide tines i posen, skjæres i løvtynne skiver
4. Fyll bladsalat og øvrige grønnsaker i brødet
5. Legg på skiver av kyllingfilet
6. Legg på hvitløksdressing
7. Serveres på tallerken med salat og friterte potetbåter med skall til

Kyllingfilet sous vide Spicy kan med fordel erstattes med EPD 1376037 Kylling salatkjøtt grillet. Varekost reduseres da med ca. kr. 1,-