Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:
Ovnsbakt torsk med tomat og bacon

EPD Nr.


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

1055037 Torskeloins naturell Remø 2 x 120 g
463547 Bacon, ternet u/svor Taga 50 g
Kokte poteter 200 g
Tomat i skiver 30 g
Sellerirot 40 g
Kålrot 40 g
Gulrot 40 g
Fiskesmørsaus/Sandefjordsmør 1 dl
Sitronskiver 2 skiver
Gressløk, hakket

Ca pris: kr. 30 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Torskeloins tines over natten på kjøl
2. Legg torskestykkene på brett smurt med olje eller margarin
3. Krydre med salt og pepper
4. Legg tomatskiver på fiskestykkene
5. Bakes i varmluftsovn på ca. 200 grader i ca. 12 - 15 minutter
6. Anrettes på tallerken, strø over med sprøstekt bacon og finhakket gressløk.
7. Serveres med kokte poteter, dampede rotgrønnsaker og fiskesmørsaus
8. Legg på sitronskiver
9. Servèr