EPD Nr.
|
|
Produktnavn
|
|
Leverandør
|
|
Mengde
|
1055037 |
|
Torskeloins naturell |
|
Remø |
|
2 x 120 g |
463547 |
|
Bacon, ternet u/svor |
|
Taga |
|
50 g |
|
|
Kokte poteter |
|
|
|
200 g |
|
|
Tomat i skiver |
|
|
|
30 g |
|
|
Sellerirot |
|
|
|
40 g |
|
|
Kålrot |
|
|
|
40 g |
|
|
Gulrot |
|
|
|
40 g |
|
|
Fiskesmørsaus/Sandefjordsmør |
|
|
|
1 dl |
|
|
Sitronskiver |
|
|
|
2 skiver |
|
|
Gressløk, hakket |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca pris: kr. 30 eks. mva |
Fremgangsmåte
1. Torskeloins tines over natten på kjøl
2. Legg torskestykkene på brett smurt med olje eller margarin
3. Krydre med salt og pepper
4. Legg tomatskiver på fiskestykkene
5. Bakes i varmluftsovn på ca. 200 grader i ca. 12 - 15 minutter
6. Anrettes på tallerken, strø over med sprøstekt bacon og finhakket gressløk.
7. Serveres med kokte poteter, dampede rotgrønnsaker og fiskesmørsaus
8. Legg på sitronskiver
9. Servèr