EPD Nr.
|
|
Produktnavn
|
|
Leverandør
|
|
Mengde
|
1055037 |
|
Torskeloins naturell |
|
Remø |
|
2 x 120 g |
1206507 |
|
Chorizo, skåret |
|
Taga |
|
4 skiver / 28 g |
|
|
Aspargesbønner |
|
|
|
140 g |
|
|
Potetpurè |
|
|
|
200 g |
|
|
Sitronskiver |
|
|
|
2 stk. |
|
|
Olivenolje, extra virgin |
|
|
|
0,5 dl |
|
|
Hakket gressløk eller vårløk |
|
|
|
|
|
|
Havsalt i flak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca pris: kr. 30 eks. mva |
Fremgangsmåte
1. Torskefilet tines over natten på kjøl
2. Legg torskestykkene på brett smurt med olje eller margarin
3. Krydre med salt og pepper
4. Dekk over med lokk evt. aluminiumsfolie
5. Bakes i varmluftsovn på ca. 200 grader i ca. 12 - 15 minutter
6. Potetpure tilberedes av kokte poteter, fløte og smør, tilsett gjerne litt hakket vårløk eller gressløk i purèen
7. Damp friske aspargesbønner
8. Skjær chorizopølse i strimler, sprøstekes i panne
9. Anrett fisk, aspargesbønner og potetpurè på tallerken
10. Strø over strimler med sprøstekt chorizopølse stekt i rikelig med god olivenolje
11. Strø over fisken med noen flak med havsalt
12. Legg på sitronskiver