Sett som startside 

Våre leverandører:


 
   


Dampet torskefilet med chorizo, aspargesbønner og potetpurè

EPD Nr.


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

1055037 Torskeloins naturell Remø 2 x 120 g
1206507 Chorizo, skåret Taga 4 skiver / 28 g
Aspargesbønner 140 g
Potetpurè 200 g
Sitronskiver 2 stk.
Olivenolje, extra virgin 0,5 dl
Hakket gressløk eller vårløk
Havsalt i flak

Ca pris: kr. 30 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Torskefilet tines over natten på kjøl
2. Legg torskestykkene på brett smurt med olje eller margarin
3. Krydre med salt og pepper
4. Dekk over med lokk evt. aluminiumsfolie
5. Bakes i varmluftsovn på ca. 200 grader i ca. 12 - 15 minutter 
6. Potetpure tilberedes av kokte poteter, fløte og smør, tilsett gjerne litt hakket vårløk eller gressløk i purèen
7. Damp friske aspargesbønner
8. Skjær chorizopølse i strimler, sprøstekes i panne
9. Anrett fisk, aspargesbønner og potetpurè på tallerken
10. Strø over strimler med sprøstekt chorizopølse stekt i rikelig med god olivenolje
11. Strø over fisken med noen flak med havsalt
12. Legg på sitronskiver