Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:
Andeconfit av lår med potetsalat 

EPD Nr.


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

1914175 Andeconfit av lår Vestfold Fugl 1 stk. / 250 g
Potetsalat (oppskrift nedenfor) 300 g

Ca pris: kr. 41 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Andeconfit tines på kjøl over natten
2. Varmes i posen på damp i ovn i 20 - 25 minutter evt. i kjele med varmt vann
3. Andeconfit settes i ovn på sterk varme evt. salamander slik at skinnet stekes sprøtt
4. Anrett lår og kald potetsalat på tallerken
5. Pynt med persilleblader


Kald potetsalat til 4 pers;

1 kg kokte poteter i båter eller skiver
1 dl rømme
1 dl melk
150 g majones
2 ss sitronsaft
½ ts salt
½ ts nykvernet pepper
2 ts sukker
2-3 ss grov sennep

Slik gjør du:

1. Kok, skrell og avkjøl potetene. Del de i passende båter eller skiver
2. Bland alle ingrediensene til dressingen, smak til med salt, pepper, sukker, sennep og sitronsaft
3. Vend alle ingrediensene sammen, og la salaten stå noen timer for å få smak