EPD Nr.
|
|
Produktnavn
|
|
Leverandør
|
|
Mengde
|
1932011 |
|
Boboli stromboli skinke & ost |
|
Marexim |
|
1 stk. / 220 g |
|
|
Bladsalat f. eks. rapid salat, lollo rosso, Vestfold salat eller ekeblad salat |
|
|
|
30 g |
|
|
Cherrytomat |
|
|
|
20 g |
|
|
Sukkererter |
|
|
|
10 g |
|
|
Fetaost |
|
|
|
30 g |
|
|
Pinjekjerner |
|
|
|
10 g |
|
|
Pesto |
|
|
|
10 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca pris: kr. 35 eks. mva |
Fremgangsmåte
1. Boboli Stromboli brødet tines i romtemperatur i 30 minutter
2. Stek brødet på ca.180 grader i 5- 8 minutter
3. Kutt grønnsaker og salat, anrettes med øvrige ingredienser på tallerken
4. Legg på brødet
5. Pensle brødet med pesto før servering