Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:
Andeconfit med potetpuré, rotgrønnsaker og sjysaus

EPD Nr.


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

1914175 Andeconfit av lår Vestfold Fugl 1 stk. / 260 g
Gulrøtter 20 g
Sellerirot 20 g
Kålrot 20 g
Sukkererter 10 g
Sjysaus 1 dl
Potetpuré 200 g

Ca pris: kr. 40 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Andeconfit tines og varmes i posen på damp i ovn i ca. 20 minutter eller til kjernetemperatur på 60 grader er oppnådd
2. Ta andelårene ut av posen og stek i ovn på varmluft på 250 - 300 grader eller avslutt i salamander til skinnet er sprøtt
3. Rotgrønnsaker kuttes og kokes møre i lettsaltet vann
4. Tilbered potetpuré » Se oppskrift
5. Anrett grønnsake, potetpuré og andelår på tallerken eller fat for servering
6. Hell over sjysaus » Se oppskrift