EPD Nr.
|
|
Produktnavn
|
|
Leverandør
|
|
Mengde
|
1365618 |
|
Kyllingfilet naturell |
|
Vestfold Fugl |
|
1 stk. / 160 g |
1456037 |
|
Uncle Ben`s Villrismix, ferdig kokt |
|
Marexim |
|
200 g |
572842 |
|
Mais, Green Giant |
|
|
|
30 g |
|
|
Bladsalat f. eks. Crispi salat |
|
|
|
60 g |
|
|
Rød paprika, trimlet |
|
|
|
20 g |
|
|
Grønn paprika, strimlet |
|
|
|
20 g |
|
|
Fløte peppersaus |
|
|
|
1 dl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca pris: kr. 27 eks. mva |
Fremgangsmåte
1. Kyllingfilet tines på kjøl
2. Krydre fileten med salt & pepper
3. Stek fileten i panne eller på flatgrill i litt olje
4. Stekes ferdig i stekeovn på 160 grader i ca. 6 - 8 minutter. La fileten hvile 3 - 4
minutter
5. Lag fløtesaus » Se oppskrift og tilsett kvernet sort pepper og syltet grønn pepper
6. Kok opp villrismix etter anvisning på pakken
7. Anrett villrismix, salat og kyllingfilet på tallerken
8. Hell peppersausen på tallerken
For en mindre porsjon med kyllingfilet erstatt til EPD 1912053 Kyllingfilet 100 - 110 g. Varekost reduseres da med ca. kr. 7,-