EPD Nr.
|
|
Produktnavn
|
|
Leverandør
|
|
Mengde
|
1735729 |
|
Bakt kyllinglår kreol 1 stk |
|
Vestfold Fugl |
|
100 g |
1456037 |
|
Uncle Bens villrismix |
|
Marexim |
|
80 g |
572842 |
|
Mais, Green giant |
|
A. Nordquist |
|
25 g |
|
|
Salat |
|
|
|
40 g |
|
|
Tomat |
|
|
|
40 g |
|
|
Agurk |
|
|
|
20 g |
|
|
Dressing |
|
|
|
15 g |
|
|
Sjysaus |
|
|
|
1 dl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca pris: kr. 21 eks. mva |
Fremgangsmåte
1. Bakt kyllinglår tines på kjøl
2. Stekes i ovn på ca. 200 grader i ca. 12 - 15 minutter
3. Villrismix tilberedes etter anvisning på posen
4. Kyllinglåret skjæres i skiver
5. Anrettes på tallerken med ris, salat og sjysaus » Se oppskrift