Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:

Bakt kyllinglår med urte & hvitløk, salat og dressing


EPD nr


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

1434430 Bakt kyllinglår urte & hvitløk Vestfold Fugl 100 g
Bladsalat f.eks. rapidsalat, vestfoldsalat, lollo rosso
eller ekebladsalat
60 g
Ruccula salat 10 g
Tomat 25 g
Agurk 20 g
Rød paprika 10 g
Rødløk 10 g

Ca pris: kr. 25 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Bakt kyllinglår stekes på varmluft i ovn på ca. 200 grader i ca. 12 minutter
2. Anrett salat og øvrige grønnsaker på tallerken
3. Napér med ltt matolje over salaten
4. Skjær bakt kyllinglår i pene skiver, anrettes på tallerken
5. Legg på Ruccola salat over kyllingen