Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:

Boboli focaccia rosmarin og hacsalt med serranoskinke og melon


EPD nr


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

1693316 Boboli focaccia rosmarin havsalt (1/3 av brødet) Leverandør 120 g
1220888 Serranoskinke skåret Taga 25 g
Bladsalat 20 g
Basilikum krydderpasta 3 g
Tomat 1 skive
Honningmelon 2 båter
Krydderurt Basilikum Pynt

Ca pris: kr. 27  eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Varm Bobolibrødet i ovnen på 170 grader i ca. 7 minutter
2. Smør basilikum krydderpasta på innsidene av begge brødbunnene
3. Pynt med bladsalat
4. Legg på Serranoskinken
5. Pynt med melon, tomat og basilikum-urt