Sett som startside 

Våre leverandører:


 
   


Boboli smørbrødkake med kylling og laks


EPD nr


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

928564 Boboli brød 30 cm Marexim 2 stk
1376037 Salat kyllingkjøtt Vestfold Fugl 100 g
Egg 2 stk
1878875 Røkt laks Remø 100 g
Tomat 220 g
Rødløk 80 g
Basilikum krydderpasta 20 g
Sunshine chili saus 50 g
Creme fraiche 50 g
Rekesalat 250 g
Bladsalat 160 g

Din råvarekostaden av 1/8 del: Ca pris: kr. 21 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Begge bobolibrødene stekes i varmluftsovn på 170 grader i 5 minutter
2. Avkjøl bunnene og del disse over på tvers
3. Pensle bunn nr. 1 med Basilikum krydderpasta - legg på tomat, løk, paprika og
    bladsalat
4. Legg på bunn nr. 2 - denne smøres med rekesalat, legg så på kokte egg og røkt
    laks
5. Legg på bunn nr. 3 - påfør bladsalat, kylling salatkjøtt, løk - fordel sunshine
    chili saus og creme fraiche utover
6. Avslutt med å legge på brødtoppen 
   
    NB! 1/8 av smørbrødkaken er ett salg (kalkylen ovenfor kr. 19,-)
    NB! Smørbrødkaken tåler fint å stå to dager på kjøl