Sett som startside 

Våre leverandører:


 
   


Stekt kalkunbryst med sauterte grønnsaker


EPD nr


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

1286038 Kalkubryst Vestfold Fugl 200 g
Rødløk 20 g
Gulrot 30 g
Sukkererter 30 g
Blomkål 30 g
Brokkoli 25 g
Kålrabi 30 g
Squash 30 g
Smør 20 g
Ripsbær 2 g
Roasmarin urt 1 g

Ca pris: kr. 37 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Pensle kalkynbrystet med smør, salt og pepper
2. Legg kalkunbrystet ildfast form - benytt steketermometer
3. Stekes i varmluftovn i ca. 1 time på 180 grader - kjernetemperaturen bør 
    være  68 grader
4. La kalkunen hvile før den skæres i passende skiver
5. Alle grønnsakene forvelles i saltholdig kokende vann
6. Smelt smør i pannen/kjelen - det er viktig med god varme
7. Grønnsakene has oppi og krydres med salt og pepper
8. Rist godt før servering
9. Anrettes med de sauterte grønnsakene - og legg så på kalkunskivene