EPD nr
|
|
Produktnavn
|
|
Leverandør
|
|
Mengde
|
1372952 |
|
Kyllinglår grillet |
|
Vestfold Fugl |
|
240 g |
1456714 |
|
Uncle Ben´s langkornet ris |
|
Marexim |
|
80 g |
|
|
Matfløte |
|
|
|
0,5 dl |
|
|
Kokos |
|
|
|
20 g |
|
|
Matolje |
|
|
|
0,2 dl |
|
|
Karri krydderpasta |
|
|
|
10 g |
|
|
Hakkede tomater uten skinn |
|
|
|
40 g |
|
|
Paprika krydder |
|
|
|
3 g |
|
|
Kikerter |
|
|
|
20 g |
|
|
Koriander |
|
|
|
pynt |
|
|
Salt & pepper |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca pris: kr. 28 eks. mva |
Fremgangsmåte
1. Legg det tinte kyllinglåret i ildfast form
2. Hell over matfløte og rør inn creme fraiche, salt, pepper, paprika og krydder
3. Rør inn kokos, matolje, karri krydderpasta og tilsett tomatene
4. Hele retten varmes i varmluftovn på 190 grader i ca. 15 minutter
5. Legg på kikerter og koriander før servering
6. Retten smaker utmerket med langkornet ris
7. Tilberedning: lag gjerne retten til flere personer samtidig (som vist på bildet)