Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:
Kylling pastasalat

 

EPD nr


 

 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

1760255 Kyllingfilet, strimlet marinert Vestfold Fugl 80 g
378729 Ebly durum hvetekorn, kokt Marexim 40 g
572842 Mais, Green Giant A. Nordquist 20 g
Bladsalat f. eks. rapid, vestfold, lollo rosso eller ekebladsalat 60 g
Pasta penne, kokt 100 g
Rød paprika 20
Ruccola 10 g
Oliven sort u/stein 20 g
Olivenolje, extra virgin
Balsamico sirup
Havsalt i flak

Ca pris: kr. 20 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Strimlet kyllingfilet tines på kjøl
2. Stek strimlet kyllingfilet i panne eller på flatgrill med litt olje
3. Pasta penne kokes
4. Kok ebly i lettsaltet vann
5. Kutt salat og grønnsaker
6. Bland alle ingredienser
7. Rør inn litt salt & pepper samt sitronsaft i en god olivenolje, vendes inn i salaten
8. Anrett på tallerken
9. Drypp over litt balsamicosirup og strø på noen flak med havsalt

Serveres med godt brød til, f. eks. Epd. 1693316 Boboli focaccia med rosmarin & havsalt. Del brødet i 6 deler, varekost for 1 del utgjør ca. kr. 4,-