EPD Nr.
|
|
Produktnavn
|
|
Leverandør
|
|
Mengde
|
1177807 |
|
Laksefilet u/skinn & bein 120 g |
|
Remø |
|
1 stk. / 120 g |
|
|
Skallpoteter |
|
|
|
200 g |
|
|
Asparges |
|
|
|
60 g |
|
|
Cherrytomater |
|
|
|
60 g |
|
|
Rømme |
|
|
|
30 g |
|
|
Smør |
|
|
|
10 g |
|
|
Sitronbåt |
|
|
|
1 stk. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca pris: kr. 22 eks. mva |
Fremgangsmåte
1. Laksefilet tines på kjøl
2. Stekes i smør/margarin i panne eller på flatgrill
3. Asparges dampes i lettsaltet vann med litt smør
4. Skallpoteter kokes
5. Cherrytomater bakes i ovn på 180 grader i 4 - 6 minutter
6. Laks og grønnsaker anrettes på tallerken
7. Hell rømme over laksefileten
8. Pynt med sitronbåt
Hvis ønskelig med større porsjon doble mengden med fisk til 240 g / 2 stk. laksefilet. Varekost øker da med ca. kr. 11