Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:

Stekt laksefilet med skallpoteter, ovnsbakte cherrytomater, smørdampet asparges, sprøstekt chorizo og rømme


EPD Nr.


 

Produktnavn


 

Leverandør


 

Mengde


 

1177807 Laksefilet u/skinn & bein 120 g Remø 1 stk. / 120 g
1206507 Chorizo, skåret Taga 2 skiver
Skallpoteter 200 g
Asparges 60 g
Cherrytomater 60 g
Rømme 30 g
Smør 10 g
Sitronbåt 1 stk.

Ca pris: kr. 24 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Laksefilet tines på kjøl
2. Stekes i smør/margarin i panne eller på flatgrill
3. Asparges dampes i lettsaltet vann med litt smør
4. Skallpoteter kokes
5. Cherrytomater bakes i ovn på 180 grader i 4 - 6 minutter
6. Laks og grønnsaker anrettes på tallerken
7. Hell rømme over laksefileten
8. Chorizopølse kuttes i strimler og sprøstekes i panne eller på flatgrill, legges på fisken
9. Pynt med sitronbåt

Hvis ønskelig med større porsjon doble mengden med fisk til 240 g / 2 stk. laksefilet. Varekost øker da med ca. kr. 11