Sett som startside 

Våre leverandører:


 
   


Kalkunfilet Cordon Bleu med kokte poteter, grønnsaker og smeltet smør

 EPD nr
   Produktnavn
   Leverandør
   Mengde
2103539 Kalkun snitzel Cordon Bleu 165 g Vestfold Fugl 1 stk 
Kokte poteter 200 g
Gulrøtter 40 g
Grønne erter 40 g
    Smør eller margarin til steking       20 g
    Persillesmør       10 g
    Sitronskiver        2 stk

Ca pris: kr. 29 eks. mva

 

 

Fremgangsmåte

1. Kalkun snitzel er et forstekt produkt og kan varmes fra tint tilstand i varmluftsovn på ca. 160 grader i 10 - 12 minutter. Alternativt kan den stekes i smør eller margarin på panne eller flatgrill til gjennomvarm
2. Poteter kokes og grønnsaker dampes i lettsaltet vann
3. Anrett på tallerken med smeltet persillesmør og sitronskiver