EPD Nr.
|
|
Produktnavn
|
|
Leverandør
|
|
Mengde
|
1279777 |
|
Ciabatta Fitness |
|
Marexim |
|
1 stk. 80 g |
2322113 |
|
Partyskinke, oppskåret |
|
Roar Stang |
|
2 skiver |
|
|
eller |
|
|
|
|
1425149 |
|
Toastskinke, skåret |
|
Taga Enge |
|
2 skiver |
|
|
Hvit ost |
|
|
|
1 skive |
|
|
Tomat i skiver |
|
|
|
2 stk. |
|
|
Smør eller margarin |
|
|
|
5 g |
|
|
Bladsalat f. eks. Lollo, ekeblad eller crispi |
|
|
|
20 g |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ca pris: kr. 11 eks. mva |
Fremgangsmåte
1. Ciabattabrødet tines i romtemperatur, må ikke tildekkes pga. mulig kondens
2. Del Ciabattabrødet i 2 deler
3. Bre ut over smør eller margarin på bunnen av brødet
4. Legg på salat, skinke, ost og tomatskiver
5. Pynt gjerne med friske urter
6. Legg på toppen av brødet
Tips! Når du skal tine 1/1 kartong, åpne kassen på toppen slik at kondens slipper ut