Sett som startside 

Våre leverandører:


 

Våre samarbeidspartnere:

Kvit bacalao

EPD Nr.


Produktnavn


Leverandør


Mengde


1312602 Klippfisk, ferdig utvannet uten skinn/bein Remø 150 g
Poteter i skiver 150 g
    Fløte       0,4 dl
Olivenolje 40 g
Løk i skiver 30 g
Hvitløk 1 fedd
Kvernet pepper 2 g
Sitronbåt 1 stk
Hakket persilleblad 2 g
Laurbærblad 1 stk.

Ca pris: kr. 21 eks. mva

Fremgangsmåte

1. Klippfisk og poteter kokes i vann hver for seg. Fisk i 30 min. og poteter i 10 - 15 min.
2. Løk, hvitløk og laurbærblad kokes i olivenolje over svak varme i 15 minutter
3. Hell fisk og poteter i olivenolje/løkblandingen
4. Tilsett fløte og pepper
5. Hell blandingen i ildfast form
6. Stekes i ovn på 180 grader i ca. 20 min

Serveres gjerne med nystekt brød, bacon og/eller kålrotstappe.